Antena Meniu Search
x

Video Un gălăţean şi-a incendiat fiul de 16 ani, după o ceartă violentă. Soartă incertă pentru băiatul abandonat de mamă la naştere

Caz înfiorător în Galaţi: un bărbat a încercat să îşi incendieze propriul copil. Bărbatul a fost arestat. Adolescentul de 16 ani era crescut doar de tată şi a supravieţuit atacului.

de Adrian Obreja

la 13.01.2022, 17:50

Vezi și

Totul s-a întâmplat într-o garsonieră de la marginea Galaţiului, acolo unde cei doi locuiau. Între ei a pornit o ceartă violentă, moment în care bărbatul şi-a bătut fiul de 16 ani, după care l-a stropit cu spirt şi i-a dat foc. La o parte dintre aceste scene au fost de faţă şi câţiva vecini, care spun că între cei doi există o relaţie tensionată şi că în ultima perioadă băiatul a creat probleme familiei.

Imediat după scandal, copilul a ajuns la spitalul unde se află internat şi acum, cu arsuri de gradul II pe 10% din suprafaţa corpului, dar şi multiple leziuni în urma bătăii. Tatăl a fost reţinut 24 de ore de poliţişti, după care judecătorii au decis să-l aresteze preventiv.

Băiatul incendiat de tată fusese abandonat de mamă la naştere 

Acum, reprezentanţii Protecţiei Copilului încearcă să identifice familia extinsă a copilului, pentru a-l duce acolo după externare. În cazul în care nu se va întâmpla acest lucru, el va fi internat într-un centru special pentru copii. Minorul a fost abandonat de mamă încă de la naştere, în maternitate, iar astfel a ajuns să fie crescut doar de tatăl lui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un gălăţean şi-a incendiat fiul de 16 ani, după o ceartă violentă. Soartă incertă pentru băiatul abandonat de mamă la naştere