Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident BIZAR la Bistrița. O mașină înmatriculată în Franţa zace de 5 zile cu roţile în sus pe malul Someșului. Nu știe nimeni a cui e sau ce s-a întâmplat

De săptămâna trecută, mai precis din noaptea de joi spre vineri, o mașină înmatriculată în Franţa zace cu roţile în sus pe malul Someșului, lângă DN 17D.

de Redactia Observator

la 14.11.2017 , 20:37

De săptămâna trecută, mai precis din noaptea de joi spre vineri, o mașină înmatriculată în Franţa zace cu roţile în sus pe malul Someșului, lângă DN 17D, între Ilva Mică și Sângeorz-Băi.

Puși la pământ, parapeţii de beton de pe marginea șoselei indică faptul că mașina venea dinspre Ilva Mică și, probabil din cauza vitezei, nu a mai putut fi stăpânită.

Accidentul nu a fost anunţat, iar abia acum poliţiștii sângeorzeni au demarat cercetările pentru a vedea cine se afla la volan și cum s-a întâmplat cascadoria. Din primele cercetări, se pare că autoturismul ar fi fost vândut de mai multe ori, fără acte.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Accident BIZAR la Bistrița. O mașină înmatriculată în Franţa zace de 5 zile cu roţile în sus pe malul Someșului. Nu știe nimeni a cui e sau ce s-a întâmplat