Antena Meniu Search
x

Accident teribil transmis live pe Facebook în Botoşani. Un şofer băut şi fără permis a făcut prăpăd, 6 oameni răniţi

Accident cumplit în municipiul Botoşani. Şase oameni au ajuns la spital în urma inconştienţei unui şofer vitezoman, care s-a urcat la volan băut şi fără permis de conducere.

de Redactia Observator

la 02.06.2020, 10:42

Vezi și
  • Bărbatul a refuzat să fie testat pentru consumul băuturilor alcoolice.
  • Individul nu avea nici permis de conducere.

Cursa nebună era transmisă live pe Facebook, iar în imagini se vede cum tânărul loveşte în plin un autoturism oprit să acorde prioritate la trecerea de pietoni. Mai mult decat atat. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a calma spiritele. 

O goană nebună pe o stradă din Botoşani,transmisă live pe Facebook. Imaginile stau drept mărturie inconştienţei care au provocat accidentul în lanţ.

Cu muzica tare şi o viteză excesivă, şoferul a lovit în plin din spate un autoturism care oprise la o trecere de pietoni pentru a acorda prioritate, chiar în în faţa Spitalului de Pediatrie din oraş.

În impact, maşina lovită s-a răsturnat şi a ajuns pe contrasens într-un alt autoturism care venea, din faţă, regulmentar.

Şase oameni au fost răniţi după impactul violent. Patru dintre ei, în stare gravă, iar unul dintre şoferi nevinovaţi a avut nevoie de descarcerare. Mai multe echipaje de salvare au ajuns la locul accidentului.

Marius Grădinaru, Isu Botoşani: Unul dintre autoturisme a fost efectiv răsturnat, iar în acest autoturism se găsea o persoană încarcerată. Am extras persoana şi am predat-o echipajului TIM.

Martorii spun că şoferul maşinii care a provocat accientul era băut bine şi chiar cu puţin timp înainte şi-ar fi cumpărat de la magazin o sticlă de bautură. Bărbatul, însă, a refuzat să fie testat, ba chiar a devenit recalcitrant cu oamenii legii.

Mai mult, individul nu avea nici permis de conducere. A fost nevoie de intervenţia mascaţilor pentru a putea fi transportat la spital unde i s-au recoltat probe biologice. Apoi, a fost dus la audieri.

Delia Nenişcu, purtăror de cuvânt al IPJ Botoşani: Din verificările efectuate, în bazele noastre de date, nu figurează cu permis de conducere.

Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident teribil transmis live pe Facebook în Botoşani. Un şofer băut şi fără permis a făcut prăpăd, 6 oameni răniţi