Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grav accident rutier în Capitală! Un şofer s-a izbit violent de un stâlp, după ce a pierdut controlul volanului

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază în Sectorul 1 al Capitalei, după ce un şofer a pierdut controlul şi a intrat cu maşina într-un stâlp.

de Redactia Observator

la 18.03.2018 , 18:15

Grav accident pe şoseaua Bucureşti-Târgovişte! Un şofer s-a izbit violent de un stâlp, după ce a pierdut controlul volanului

Un accident rutier a avut loc duminică după-amiază în Sectorul 1 al Capitalei, după ce un şofer a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp. Trei persoane au fost rănite, între acestea fiind şi şoferul, care a rămas blocat între fiarele autoturismului.

Potrivit Brăgăzii Rutiere, accidentul a avut loc pe Şoseaua Gheorghe Ionescu Sişeşti, în Sectorul 1, după ce un şofer a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat cu maşina într-un stâlp de beton.

Două femei care se aflau în maşină au fost scoase din autovehicul şi transportate la spital, însă şoferul este încă blocat. Poliţiştii spun că bărbatul prezintă semne vitale şi se încearcă scoaterea lui.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Grav accident rutier în Capitală! Un şofer s-a izbit violent de un stâlp, după ce a pierdut controlul volanului