Antena Meniu Search
x

Accident cumplit pe şoseaua Arad - Oradea din cauza unui câine! Un bărbat a murit după ce a intrat în plin cu maşina într-un camion (Galerie Foto)

Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, astăzi, în urma unui cumplit accident rutier produs pe şoseaua Arad - Oradea.

Un bărbat în vârstă de 60 de ani şi-a pierdut viaţa, astăzi, în urma unui cumplit accident rutier produs pe şoseaua Arad - Oradea.

Traficul rutier a fost blocat între Arad și Oradea, în zona localităţii Andrei Şaguna din Arad, după ce un microbuz a intrat în plin într-un camion.

Potrivit primelor informaţii, şoferul camionului ar fi încetinit din cauza unui câine care ar fi apărut brusc pe șosea, în fața sa. În acel moment, microbuzul a intrat în spatele camionului.

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost atât de puternic încât şoferul microbuzului a murit pe loc.

Pentru scoaterea victimei din fiarele contorsionate ale maşinii, pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au intervenit cu un echipaj de descarcerare.

Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

sursa foto: aradon.ro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident cumplit pe şoseaua Arad - Oradea din cauza unui câine! Un bărbat a murit după ce a intrat în plin cu maşina într-un camion (Galerie Foto)