Antena Meniu Search
x

Dezastru pe DN5, provocat de 2 camioane. S-a solicitat elicopterul SMURD (Video)

Un grav accident rutier a avut loc în Giurgiu, DN5, pe raza localităţii Uzun. Două camioane s-au ciocnit violent, ambii mastodonţi de metal distrugându-se reciproc. Ambii şoferi au fost extraşi în viaţă dintre fiarele contorsionate ale camioanelor, dar în stare gravă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 19.06.2019, 13:32

Dezastru pe DN5, provocat de 2 camioane. S-a solicitat elicopterul SMURD (Video) Vezi și

Un grav accident rutier a avut loc în Giurgiu, DN5, pe raza localităţii Uzun. Două camioane s-au ciocnit violent, ambii mastodonţi de metal distrugându-se reciproc.

Ambii şoferi au fost extraşi în viaţă dintre fiarele contorsionate ale camioanelor, dar în stare gravă, fiind necesară intervenţia elicopterului SMURD.

Dezastru pe DN5, provocat de 2 camioane. S-a solicitat elicopterul SMURD

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN5 Bucureşti - Giurgiu, pe raza loc. Uzunu, jud. Giurgiu, a avut loc o coliziune între două autotrenuri. Potrivit primelor date, două persoane au fost rănite grav. Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

"Pe Drumul national 5 două autocamioane înmatriculate în străinătate, în jurul orei 12, au intrat în coliziune și s-au răsturnat, unul in șanț sensul către Giurgiu și unul pe carosabil pe sensul către București. În urma coliziunii au rezultat doua victime. S-a solicitat elicopter SMURD", informează şi IPJ Giurgiu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dezastru pe DN5, provocat de 2 camioane. S-a solicitat elicopterul SMURD (Video)