Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Olt, după un impact teribil între un Duster şi un microbuz (Video) 

Doi şoferi de 22 şi 37 de ani, din comuna Cilieni, Olt, au ajuns la spital în urma unui grav accident. Cei doi conduceau un Duster, respectiv un microbuz, care s-au izbit violent.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 17.12.2019, 13:59

Un accident teribil s-a produs, astăzi, la Cilieni, în Olt
Accident cumplit în Olt, după un impact teribil între un Duster şi un microbuz - olt-alert.ro

Doi şoferi de 22 şi 37 de ani, din comuna Cilieni, Olt, au ajuns la spital în urma unui grav accident. Cei doi conduceau un Duster, respectiv un microbuz, care s-au izbit violent.

Accidentul a avut loc după ce tânărul de 22 de ani s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui autovehicul şi a intrat pe contransens, lovind frontal o autoutilitară condusă regulamentar.

„Din primele cercetări, se pare că un tânăr de 22 de ani, din comuna Cilieni, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Judeţean 604 Cilieni – Vişina, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism aflat în fața sa fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce circula din sens opus, condusă de un bărbat de 37 de ani, din aceeaşi localitate”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Coliziunea a fost una violentă, ambii şoferi, dintre care unul a rămas încarcerat, fiind răniţi şi necitând transportul la spital.

Pompierii din cadrul Gărzii Vișina, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit la faţa locului, pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

Potrivit evenimentdeolt.ro, poliţiştii au deschis dosar penal şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Olt, după un impact teribil între un Duster şi un microbuz (Video)