Antena Meniu Search
x

Tânăr ucis, iar părinții răniți de un șofer băut, care a distrus o mașină pe contrasens, în Cluj

Tânărul de 22 de ani grav rănit în accidentul de pe strada Horea, din Cluj, duminică seară, a murit. Victima era într-o mașină care a fost lovită de un șofer băut care a ajuns pe contrasens. După impact, șoferul vinovat a fugit, dar a fost prins de polițiști.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 09.02.2020, 21:07

Mașinile distruse de șoferul băut în accidentul din Cluj
Un tânăr a fost ucis, iar părinții răniți într-un accident provocat de un șofer băut, în Cluj - ISU Cluj

Tânărul de 22 de ani grav rănit în accidentul de pe strada Horea, din Cluj, duminică seară, a murit, iar părinții săi au fost răniți. Victimele erau într-o mașină care a fost lovită de un șofer băut care a ajuns pe contrasens. După impact, șoferul vinovat a fugit, dar a fost prins de polițiști.

Accidentul s-a produs în jurul orei 19.00, când un șofer de 21 de ani din Republica Moldova, care era băut, a intrat cu BMW-ul pe contrasens și a izbit frontal o mașină care circula regulamentar, în care se afla o familie din Bistrița Năsăud.

Autoturismul lovit era condus de un șofer de 47 de ani. Pasagerul din dreapta, fiul său, un băiat de 22 de ani, a fost găsit fără cunoștință de salvatori. Era blocat în mașina distrusă. Mama sa, o femeie de 51 de ani aflată pe bancheta din spate, a rămas și ea blocată în caroseria devastată.

Cei doi au fost scoși de o echipă de descarcerare. Tânărului de 22 de ani i-a fost acordat primul ajutor, însă medicii nu l-au putut salva.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mama și tatăl băiatului au fost răniți în tragicul accident.

Șoferul care a provocat accidentul a fugit după impact, împreună cu un alt tânăr care era cu el în mașină. El a fost prins rapid de polițiști. Tânărul de 21 de ani, care e din Republica Moldova, era băut, au transmis anchetatorii.

BMW-ul său a fost, de asemenea, distrus în accident. Mașina a luat foc în urma impactului, iar incendiul a fost stins de pompieri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Tânăr ucis, iar părinții răniți de un șofer băut, care a distrus o mașină pe contrasens, în Cluj