Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav în Constanţa, doi copii printre victime. Maşina în care se aflau s-a izbit de un copac (Video)

Accident grav în Constanţa. Trei persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite duminică după amiază, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copa

de Redactia Observator

la 04.03.2018 , 19:25

Accident grav în Constanţa. Trei persoane, printre care şi doi copii, au fost rănite duminică după amiază, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac la ieşirea din localitatea Moviliţa.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o femeie în vârstă de 36 de ani care conducea duminică după amiază, un autoturism pe DN 38, a pierdut controlul volanului, în zona localităţii Moviliţa.

Autoturismul a părăsit carosabilul, oprindu-se într-un copac de pe marginea drumului.

Articolul continuă după reclamă

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma impactului, conducătoarea auto şi cei doi copii aflaţi pe bancheta din spate, în vârstă de patru şi nouă ani, au fost răniţi. Toţi trei au fost transportaţi la spital.

Sursa: News.ro, Ziua de Constanta/ Youtube

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Accident grav în Constanţa, doi copii printre victime. Maşina în care se aflau s-a izbit de un copac (Video)