Antena Meniu Search
x

Un taxi a luat foc, după un accident cu un microbuz de pasageri, la Constanţa. Şoferul a ajuns în stare gravă, la spital (Video)

Un taxi a luat foc, în urma unui impact puternic cu un microbuz de pasageri. Accidentul s-a produs la ieşirea din Constanţa, spre Ovidiu.

Un taxi a luat foc, după un accident cu un microbuz de pasageri, la Constanţa. Şoferul a ajuns în stare gravă, la spital (Video) - replicaonline.ro

Un taxi a luat foc, în urma unui impact puternic cu un microbuz de pasageri. Accidentul s-a produs la ieşirea din Constanţa, spre Ovidiu.

Aproximativ 10 persoane se aflau în microbuz la momentul în care cele două autoturisme s-au izbit. Patru pompieri cu o autospecială de stingere au mers la locul accidentului, iar focul a fost stins în 5 minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şoferul de taxi, în vârstă de 59 de ani a suferit un traumatism de coloană cervicală şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cele aproximativ zece persoane aflate în microbuz nu au avut de suferit, fiind preluate de un alt mijloc de transport în comun.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un taxi a luat foc, după un accident cu un microbuz de pasageri, la Constanţa. Şoferul a ajuns în stare gravă, la spital (Video)