Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Grav accident la Coplean, în Cluj. Un mort şi alţi trei răniţi, o maşină a intrat sub un TIR

Grav accident la Coplean, în judeţul Cluj, soldat cu un mort şi alţi trei în stare gravă grav rănite. Tragedia s-a produs după ce şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza în curbă, s-a izbit de o autoutilitară şi apoi a intrat sub un TIR.

de Redactia Observator

la 16.12.2018 , 15:35

Maşină intrată sub un TIR la Coplean, în Cluj Grav accident la Coplean, în Cluj. O maşină a intrat sub un TIR - Info Trafic jud.Cluj

Grav accident la Coplean, în Cluj, soldat cu un mort şi alţi trei în stare gravă grav rănite. Tragedia s-a produs după ce şoferul unui autoturism nu a adaptat viteza în curbă, s-a izbit de o autoutilitară şi apoi a intrat sub un TIR.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Cluj, accidentul rutier a avut loc, duminică, în dreptul localităţii Coplean.

”Din cauza vitezei neadaptate în curbă un autoturism a pătruns pe sensul opus, a lovit o autoutilitară şi ulterior un TIR. O persoană, pasager în autoturism a decedat, iar alte trei, aflate tot în autoturism sunt rănite grav, dar conştiente”, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

Articolul continuă după reclamă

Şoferii maşinilor implicate în accident au avut alcoolemie zero.

Traficul în zona accidentului este blocat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Grav accident la Coplean, în Cluj. Un mort şi alţi trei răniţi, o maşină a intrat sub un TIR