Antena Meniu Search
x

O întreagă familie, spulberată de TIR la Coşeviţa, în Hunedoara! Tatăl a murit, iar cei trei copilaşi şi mama lor sunt în stare critică (Video)

Trei copilaşi au rămas fără tată, în urma unui teribil accident produs astăzi pe DN 68 A, în zona localităţii Coşeviţa, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Timiş.

Trei copii cu vârste de 4 luni, 5 ani și 10 ani au fost răniţi şi mama acestora au fost răniţi într-un teribil accident produs astăzi pe DN 68 A, în zona localităţii Coşeviţa, la graniţa judeţelor Hunedoara şi Timiş.

Din păcate, tatăl copiilor a rămas blocat printre fiarele contorsionate ale mașinii și nu a mai putut fi salvat. El a murit la puțin timp după ce a fost eliberat de pompieri.

Potrivit presei locale, în accident au fost implicate două autoturisme și un autotren.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cei trei copii şi mama lor au fost transportați la un spital din Timișoara. Starea lor este stabilă și sunt conștienți.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de descarcerare, una pentru transport victime multiple și mai multe ambulanțe SMURD și SAJ.

Sursa foto: tion.ro

Circulația este în continuare blocată în zonă. Șoferii sunt rugați să folosească rute alternative pentru că cercetările vor dura destul de mult.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Evenimente » O întreagă familie, spulberată de TIR la Coşeviţa, în Hunedoara! Tatăl a murit, iar cei trei copilaşi şi mama lor sunt în stare critică (Video)