Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident violent la Cotmeana, în Argeş. Trei TIR-uri s-au ciocnit într-o curbă. Trafic îngreunat pe DN 7 (Video)

Accident violent la Cotmeana, în judeţul Argeş, acolo unde trei TIR-uri s-au ciocnit într-o curbă. Trafic îngreunat pe DN 7, în perimetrul localităţii argeşene unde a avut loc accidentul,

de Redactia Observator

la 04.06.2018 , 16:37

Accident violent la Cotmeana, în judeţul Argeş, acolo unde trei TIR-uri s-au ciocnit într-o curbă. Trafic îngreunat pe DN 7, în perimetrul localităţii argeşene unde a avut loc accidentul, circulaţia efectuându-se alternativ pe un singur sens de mers, anunţă IPJ Argeş.

  Şoferul unui TIR, care nu a adaptat viteza de mers la condiţiile de carosabil umed, a intrat pe contrasens în curbă şi a acroşat celelalte două autocamioane.

Articolul continuă după reclamă

  Şoferul vinovat de accident este român şi se deplasa pe direcţia Piteşti - Râmnicu Vâlcea. Ceilalţi doi implicaţi în accident sunt de cetăţenie turcă, potrivit autorităţilor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe DN7 (E81) Piteşti - Râmnicu Vâlcea, la km 143, în zona localităţii argeşene Cotmeana, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autotrenuri. O persoană a fost rănită, transmite Centrul Infotrafic din cadrul IGPR. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Accident violent la Cotmeana, în Argeş. Trei TIR-uri s-au ciocnit într-o curbă. Trafic îngreunat pe DN 7 (Video)