Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 13 victime în Bacău. Imagini înfiorătoare, după ce un microbuz s-a înfipt într-un TIR

Imagini dramatice surprinse în această după-amiază, pe un drum din Bacău, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz și un TIR. Conform ISU Bacău, în urma imactului au rezultat 13 victime, șapte dintre ele fiind transportate la spital.

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 15:04

Vezi și

Accidentul, în care au fost implicate un camion și un microbuz, s-a produs pe DN 2 E85 Bacău – Adjud, în localitatea Valea Mică, județul Bacău. 

Accident cu 13 victime în Bacău

ISU Bacău anunță că, în urma impactului, au rezultat 13 victime. Șapte dintre acestea fiind transportate la UPU Bacău de către ambulanțele SMURD, SAJ, ATPVM.

"În cursul acestei zile, pompierii băcăuani au fost solicitanți să intervină în com. Cleja, sat Valea Mică (E85), în urma unui apel care anunța producerea unui accident rutier. 

Pe acelaşi subiect

De urgență, la fața locului intervin: 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două ambulanțe SMURD, o ambulanță SAJ, 1 ambulanță TIM (Terapie Intensivă Mobilă), 1 ATPVM( autospecială transport victime multiple), încadrate cu 23 de pompieri militari. Nu sunt persoane încarcerate, au rezultat 13 victime, 7 dintre acestea fiind transportate în acest moment la UPU Bacău de către ambulanțele SMURD, SAJ, ATPVM", au transmis pompierii băcăuani.

Traficul rutier în zonă este blocat, pe sensul de mers către Adjud.

Ce spune Poliția

Potrivit IPJ Bacău, camionul era staționat, în momentul producerii accidentului: "Astăzi, în jurul orei 13.25, un microbuz care efectua cursă regulată pe direcția Bacău-Sascut a acroșat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă care se afla staționat pe acostamentul consolidat, pe DN 2-E 85, pe raza localității Cleja. Din impact a rezultat rănirea a 6 pasageri din microbuz și conducătorul auto al ansamblului de vehicule care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale".

Oamenii legii continup cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Clara Mihociu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Accident cu 13 victime în Bacău. Imagini înfiorătoare, după ce un microbuz s-a înfipt într-un TIR