Antena Meniu Search
x

Video A lovit un stâlp, altă maşină, iar în final s-a înfipt într-un bloc, în Piteşti. Autovehiculul a luat foc: "Nici nu am apucat să văd, a venit cu 150 la oră"

Accident teribil în Piteşti! Un şofer, care ar fi gonit pe şosea, a pierdut controlul volanului, a lovit o altă maşină, a rupt un stâlp şi s-a oprit într-un bloc de locuinţe. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul a luat foc. Pompierii au fost nevoiţi să evacueze întreg blocul pentru siguranţa oamenilor. Din fericire nu s-au înregistrat victime. 

de Redactia Observator

la 07.02.2023, 08:15

Vezi și

Accidentul teribil s-a produs în centru, pe bulevardul I.C. Brătianu din Piteşti. Flăcările şi fumul gros care se înălţau au provocat panică în rândul trecătorilor. Şoferii au sărit să stingă vâlvătaia cu stingătoarele, însă focul nu a putut fi controlat. Din fericire atât şoferul, cât şi pasagerul au ieşit la timp din capcana de foc.

Martoră: Eram în faţa lor şi am văzut în oglina retrovizoare un impact, imediat a luat foc.  

Două maşini s-au ciocnit, iar în urma impactului una dintre acestea a ricoşat pe trotuar, a rupt un stâlp şi s-a oprit într-un bloc de locuinţe. Prima grijă a pompierilor a fost evacuarea locatarilor pentru a evita o tragedie. 

Şoferul din maşina care a luat foc susţine că circula regulament

Pe acelaşi subiect

Şofer: Veneam pe prima bandă şi cineva mi-a făcut stânga de aici şi m-a aruncat în partea aia. 

Pasager: A dat în noi în lateral, înspre spate, şi ne-am răsucit, ne-am răsucit şi după m-am trezit în bloc şi am ieşit pe geam. 

Povestea, însă, este contrazisă de celălalt şofer implicat în accident.

Şofer: Ce să vă spun doamnă, a venit cu 150 la oră şi a intrat în mine.

Reporter: Au intrat peste dumneavoastră pe contrasens?

Şofer: Da. Eu stăteam să fac stânga, să virez stânga, şi au venit, au depăşit am înţeles cu viteză mare o maşină, când a dat să se încadreze înapoi au intrat în mine, s-au lovit şi au intrat în stâlp. Nici nu am apucat să văd. 

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească împrejurările în care evenimentul rutier a avut loc. Flăcările au ars o parte din izolația termică a blocului de la parter și etajul 1, dar şi uşa de acces şi panoul de la intrarea magazinului aflat la parter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » A lovit un stâlp, altă maşină, iar în final s-a înfipt într-un bloc, în Piteşti. Autovehiculul a luat foc: "Nici nu am apucat să văd, a venit cu 150 la oră"