Antena Meniu Search
x

Video "Un tragic și nedrept accident". Alex, băiatul de 14 ani ucis de un copac prăbușit peste mașina părinților, iubea sportul şi visa să fie campion 

Două tragediii la indigo, la doar 24 de ore distanţă. Primarul unei comune din Constanţa a murit, ieri, după ce o creangă desprinsă de vânt a străpuns maşina în care se afla. Lovitura a fost atât de puternică încât medicii nu au putut să îl salveze. Sâmbătă, un copac smuls din rădăcini a ucis un băiat de 14 ani. Alexandru se întorcea de la schi împreună cu părinţii.

de Redactia Observator

la 06.02.2023, 09:24

Vezi și

Accidentul în care a murit Gheorghe Moldovan, primarul comunei Albeşti, s-a petrecut ieri, în jurul prânzului, aproape de intrarea în staţiunea Neptun. Edilul mergea cu maşina către Constanţa. Din senin, a lovit tragedia. 

Andreea Filip, reporter Observator: Din cauza vântului extrem de puternic, o creangă dintr-un arbore s-a rupt, a căzut pe maşină, iar şoferul nu a avut nicio şansă. Maşina a mers din inerţie 100 de metri până când a căzut în lizieră. 

Creanga a străpuns parbrizul şi capota ca un glonţ. 

Medicii au ajuns de urgenţă la faţa locului. N-au mai putut face nimic pentru bărbatul de 67 de ani. Gheorghe Moldovan era la al patrulea mandat la cârma comunei. 

Pe acelaşi subiect

Mihai Lupu, președinte CJ Constanța: A crescut comuna. E o pierdere imensă. 

Alexandru a murit la 14 ani, după ce un copac s-a prăbușit peste mașina în mers a părinților 

Cazul este asemănător cu cel petrecut sâmbătă după-amiază la intrarea în Reşiţa, în care şi-a pierdut viaţa Alex, un băiat de 14 ani. Adolescentul se întorcea de la schi cu părinţii. Era pe locul din dreapta, iar la volan era tatăl său. După o zi de distracţie, în zăpadă, pe muntele Semenic, Alexandru şi părinţii lui se îndreptau spre casă la Timişoara. Drumul lor s-a oprit brusc aici, copacul cu un diametru mai mare de jumătate de metru a fost smuls cu tot cu rădăcini din pământ de vântul puternic. Băiatul nu a avut nicio şansă. La locul accidentului, doar rumeguşul de pe şosea şi trei candele amintesc de tragedia care a distrus într-o clipă o familie. 

Alex iubea sportul şi visa să fie campion. Juca handbal la un club din Timişoara. Cu două zile înainte de tragedie, s-a dus cu colegii să vadă un meci din ligă, iar sâmbăta trecută a jucat cu ei pentru ultima dată. 

Nicoleta Niculiţă - director şcoală: Alexandru era un băiat deosebit, îmi e greu să vorbesc la trecut despre el, iubitor de sport, de colegi, de şcoală. Cel puţin din ce ştim nou, încă de mic, cu karate, apoi handbal karting.

Oana Ionescu - profesor de sport: Era un copil foarte cald şi foarte blând, bun, un sportiv de excepţie cu şanse foarte frumoase de viitor. 

Părinţii săi, care au ajuns la spital în stare de şoc după accident, au fost externaţi ieri. Tatăl lui Alex, dărâmat după pierderea unicului său copil, a postat un mesaj sfâşietor pe Facebook. "Cu infinită durere și lacrimi pe terminate vă anunțăm că unicul nostru fiu și campionul nostru, a încetat din viața ieri într-un tragic și nedrept accident". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » "Un tragic și nedrept accident". Alex, băiatul de 14 ani ucis de un copac prăbușit peste mașina părinților, iubea sportul şi visa să fie campion