Antena Meniu Search
x

Video Accident cu 6 victime, între care trei copii, pe un drum din Sibiu. Dezastru la Ruja, după ce un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă

Accident grav, seara trecută, în judeţul Sibiu. Şase persoane, printre care şi trei copii, au ajuns la spital, în urma impactului, care a avut loc în localitatea Ruja. Un şofer de 55 de ani a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde a izbit în plin alte două autoturisme care circulau regulamentar. În urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Şase persoane au fost rănite şi au primit ingrijiri medicale la faţa locului. Victimele au fost transportate în cele din urmă la spital. 

de Redactia Observator

la 11.09.2023, 08:19

Vezi și

Șase persoane, printre care trei copii, au fost rănite în urma unui accident produs duminică seara în județul Sibiu. Accidentul a avut loc pe DJ 106, în localitatea Ruja, unde, într-o curbă la dreapta, un bărbat în vârstă de 55 de ani a pătruns pe contrasens și a izbit un autoturism condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, apoi o altă mașină condusă tot din sens opus de către un bărbat în vârstă de 24 de ani.

Una dintre mașini s-a răsturnat după impact

În urma coliziunii, mașina condusă de către bărbatul în vârstă de 35 de ani s-a răsturnat în afara drumului. Șase persoane, dintre care 3 adulți și 3 minori, au fost transportate la spital conștiente.

Din autoturismul condus de către bărbatul în vârstă de 55 de ani au suferit vătămări corporale cei doi pasageri, un bărbat și un băiat în vârstă de 6 ani, iar din autoturismul răsturnat au fost răniți toți ocupanții, șoferul, o femeie în vârstă de 27 de ani și doi copii, un băiat de 5 ani și o fată de 7 ani.

Cei trei copii au traumatisme faciale și sunt transportați la spitalul de Pediatrie. Cei trei adulți - o femeie și doi bărbați - prezintă traumatisme și contuzii și vor ajunge la UPU Sibiu. Din al treilea autoturism nu au rezultat victime. Toți cei implicați sunt localnici.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Accident cu 6 victime, între care trei copii, pe un drum din Sibiu. Dezastru la Ruja, după ce un șofer a pierdut controlul volanului într-o curbă