Antena Meniu Search
x

Video Accident cu cinci răniţi, în judeţul Timiş. Printre victime se afla şi o fetiţă de 6 ani

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în zona oraşului Făget, din judeţul Timiş. În accident au fost rănite cinci persoane, printre care se află şi o fetiţă de doar 6 ani. La faţa locului au intrevenit şi două elicoptere SMURD, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal. 

de Redactia Observator

la 16.11.2022, 08:22

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a condus un autoturism pe DN68A dinspre Făget spre Margina, iar la un moment dat, a efectuat un viraj la stânga către DC107, fără a se asigura, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism. Acesta era condus de o femeie, în vârstă de 35 de ani, care se deplasa pe aceeași direcție de mers fiind angajată în efectuarea manevrei de depășire pe linie continuă.

În urma impactului, 5 persoane au fost rănite, respectiv, conducătorul auto și un bărbat în vârstă de 53 de ani, pasager în același autoturism și doi bărbați de 40 și 62 de ani și o fețiță de 6 ani, pasageri în autoturismul condus de femeie.

În urma impactului, o persoană a rămas blocată în autoturism

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Făget, cu 6 subofiţeri, o autospecială de transport personal şi victime multiple de la Lugoj cu 3 subofiţeri, 2 elicoptere SMURD de la Arad şi Caransebeş, dar şi 2 ambulanţe SAJ.

"În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau 7 persoane, dintre care 2 minori și 5 adulți. În urma impactului, 1 persoană a rămas blocată într-un autoturism și a fost extrasă în stare de inconștiență dar cu semne vitale, iar celelalte persoane implicate în accident au primit îngrijiri medicale la fața locului", a transmis ISU Timiş. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident cu cinci răniţi, în judeţul Timiş. Printre victime se afla şi o fetiţă de 6 ani