Antena Meniu Search
x

Accident cu doi morți în Brăila. Un șofer cu permisul suspendat s-a izbit puternic de un copac

Două persoane au murit duminică după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un copac de pe marginea drumului. Șoferul avea dreptul de a conduce anulat. Accidentul s-a petrecut pe DJ 221, în județul Brăila.

de Redactia Observator

la 05.05.2024, 14:47

ambulanță SMURD
Accident cu doi morți în Brăila. Un șofer cu permisul suspendat s-a izbit puternic de un copac - Shutterstock (arhivă)

"Din primele date a rezultat faptul că un bărbat în vârstă de 41 de ani, în timp ce conducea un vehicul pe DJ 221, către comuna Gemenele, la ieșire din localitatea Găvani, a pierdut controlul asupra volanului și a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de un copac. În urma evenimentului a rezultat decesul șoferul și al pasagerului, în vârstă de 32 de ani, din comuna Gemenele", informează IPJ Brăila.

În urma verificărilor polițiștii au constatat că șoferul avea dreptul de a conduce anulat. În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » Accident cu doi morți în Brăila. Un șofer cu permisul suspendat s-a izbit puternic de un copac