Antena Meniu Search
x

Video Accident cu maşina poliţiei, evitat la milimetru, după o depăşire periculoasă în Sibiu. Şoferul s-a făcut nevăzut, după ce a virat într-un câmp

Un şofer de 31 de ani a evitat în ultima secundă un impact grav cu maşina poliţiei, ca urmare a unei depăşiri riscante. Scena a fost filmată iar pe imagini se poate observa cum autospeciala se întoarce pe urmele bărbatului care a virat într-un câmp şi a dispărut.

de Redactia Observator

la 06.09.2023, 15:38

Vezi și

Polițiștii din Săliște, județul Sibiu, au surprins, marți seara, un bărbat care a intrat într-o depășire pe DJ 106D, prin încălcarea marcajului simplu continuu și fără să se asigure că din sens opus circula un alt autovehicul, o mațină a poliției, relatează Mediafax.

Poliţia s-a întors după şoferul teribilist, care acesta se aruncase într-un câmp

Coliziunea dintre autoturism și autospecială a fost evitată datorită manevrei rapide efectuate de către polițistul aflat la volan, informează IPJ Sibiu. Ulterior, polițiștii au întors mașina și au pornit în urmărirea autoturismului, făcând semnalele regulamentare de oprire.

„Șoferul autoturismului și-a continuat deplasarea virând rapid într-o zonă greu accesibilă din extravilanul localității Orlat, însă a fost depistat, la scurt timp, de către polițiști la domiciliu. Șoferul a fost identificat, fiind vorba despre un bărbat, de 31 de ani, domiciliat în localitatea Orlat. Pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară și neoprirea la semnalele polițiștilor, față de persoana în cauză s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 1.450 de lei, aplicându-se, totodată, și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile”, spune sursa citată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident cu maşina poliţiei, evitat la milimetru, după o depăşire periculoasă în Sibiu. Şoferul s-a făcut nevăzut, după ce a virat într-un câmp