Antena Meniu Search
x

Accident cu patru răniţi, la ieşirea din Miercurea Ciuc. Un bărbat, încarcerat după ce trei maşini s-au izbit puternic

Patru persoane, două femei şi doi bărbaţi, au fost rănite, marţi după-amiază, în urma unui accident produs pe DN 12, la ieşirea din Miercurea Ciuc. Traficul rutier a fost blocat în urma incidentului.

de Redactia Observator

la 22.08.2023, 18:22

Patru persoane, rănite în accident
Patru persoane, rănite în accident - ISU Harghita

Accidentul a avut loc pe E 578, la ieşirea din municipiul Miercurea Ciuc spre Ciceu, fiind implicate trei autovehicule. Potrivit ISU Harghita, patru echipaje de pompieri din cadrul Detaşamentului Miercurea Ciuc au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de transport persoane şi victime multiple, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD.

Accident cu 4 răniţi

”În urma evenimentului s-au înregistrat 4 victime (2 femei şi doi bărbaţi), din care una încarcerată, un bărbat, 41 ani, care a fost transportat la spital de către echipajul SAJ cu medic. Celelalte 3 victime, rănite uşor, au fost preluate şi transportate la spital de către echipajele SAJ şi SMURD, aflate la faţa locului”, a precizat sursa citată de news.ro.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul a fost oprit temporar pe ambele sensuri al DN 12 (E 578).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident cu patru răniţi, la ieşirea din Miercurea Ciuc. Un bărbat, încarcerat după ce trei maşini s-au izbit puternic