Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Alba. Două maşini s-au făcut praf, un copil de 11 ani se zbate între viaţă şi moarte

Accident grav în judeţul Alba. Un copil de 11 ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce maşina în care mergea alături de mama şi fratele său a intrat în plin într-un alt autoturism, care ieşea de pe o stradă secundară. Copilul a fost lovit puternic la cap şi este încă în stare de inconştienţă. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 20.05.2021, 09:00

Vezi și

Teribilul accident s-a produs în zona localității Drâmbar, din judeţul Alba. Un bărbat a vut să iasă de pe drumul comunal într-unul judeţean, dar nu s-a mai asigurat. A intrat în plin într-un alt autoturism, în care se aflau o mamă şi doi copii, de 11, respectiv 16 ani. Impactul a fost devastator. Maşinile s-au făcut praf, iar copilul de 11 ani a fost rănit grav. 

Constantin Cânța - medic specialist UPU Alba Iulia: Un acicdent rutier cu 4 victime dintre care una mai grav, un copil de 11 ani cu TCC sever, care dupa investigatii s-a luat hotaarea de a fi transferat la Târgu Mureş.

Copilul rănit grav, aflat în stare de inconştienţă, a fost preluat cu elicopterul SMURD. 

Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool

Pe acelaşi subiect

Şoferul care ieşea de pe drumul comunal spune că de vină ar fi de fapt femeia, care ar fi trecut pe contrasens:

Am venit normal din partea aia de acolo am avut cedeaza trecerea dincolo, nu venea, am iesit si cand am iesit venea pe linie continua se vede ca e linie continua si a venit si a intrat in mine aici.

Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool.

Marius Simina - politia rutiera Alba: Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, valoarea fiind negativa in ambele cazuri, urmand a fi prelevate monstre biologice de sange. 

Potrivit primelor informaţii, femeia se grăbea să ajungă la antrenamentul minorului rănit grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Alba. Două maşini s-au făcut praf, un copil de 11 ani se zbate între viaţă şi moarte