Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Bacău, cu șapte morți, între care doi copii, după ce un autoturism și un microbuz s-au izbit frontal. Alte 5 persoane, rănite

Șapte persoane au murit în urma unui accident rutier pe DN2, la ieşirea din localitatea Răcăciuni, județul Bacău. În urma incidentului s-a activat Planul roșu de intervenție.

de Redactia Observator

la 25.07.2021, 14:50

UPDATE 12:00: Șoferul autoturismului Mercedesul, înmatriculat în Anglia, avea 37 de ani și se întorcea cu familia, acasă, în Suceava. În microbuz se afla o familie și mai mulți prieteni, care mergeau în vacanță.

UPDATE 10:30: Planul roșu de Intervenție în urma accidentului de la Răcăciuni a fost dezactivat la ora 10:22. Traficul a fost reluat parțial. Se circulă alternativ pe un singur sens.

UPDATE 10:00: Șoferii implicați în accident au scăpat cu viață, fiind transportați la spital. În accident au fost 12 persoane implicate. Şapte dintre acestea au decedat  - 5 adulţi şi 2 minori, cinci persoane - 3 adulţi şi 2 copii - au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Bacău.

Accident cumplit în județul Bacău, între un autoturism Mercedes și un microbuz cu 15 persoane la bord. În urma incidentului, șapte persoane, cinci adulți și doi minori, au decedat. Alte cinci persoane, între care doi copii, au fost transportate la Spitalul de Urgență Bacău.

Pe acelaşi subiect

”Pe DN2 Bacău-Adjud, la ieşire din localitatea Răcăciuni, judeţul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 15 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Pentru eficientizarea  misiunii de răspuns, la fața locului salvatorii de la nivelul județului Bacău intervin cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospeciala de stingere, 5 ambulante SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 6 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță. 

În sprijin au fost alocate 1 autospecială de transport personal și victime multiple de la ISU GL, iar de la ISU VN 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere și 1 ambulanță SMURD. De asemenea, la fața locului a fost trimis și elicopterul SMURD. 

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Bacău, cu șapte morți, între care doi copii, după ce un autoturism și un microbuz s-au izbit frontal. Alte 5 persoane, rănite