Antena Meniu Search
x

Video Accident cumplit în Galaţi, după ce un microbuz a fost izbit de un TIR. 15 persoane, între care 7 copii au ajuns la spital

Imagini șocante vin de la Galați, acolo unde 15 persoane, dintre care șapte copii, au fost rănite și au ajuns la spital în urma unui cumplit accident rutier. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.09.2022, 21:12

Vezi și

Microbuzul în care tocmai se urcaseră oamenii și care staționa pe partea dreaptă a șoselei a fost izbit din spate de un tir. Impactul a fot atât de violent încât microbuzul a fost proiectat în față și a fost proiectat în afara șoselei.

Din fericire, victimele au suferit răni ușoare, dar au avut totuși nevoie de îngrijiri medicale de specialitate. Accidentul s-a produs pe 8 septembire, în jurul orei 7:30, pe DN26. De vină pentru întregul accident este șoferul de pe auto-camion, care la schimbarea direcției de mers, nu s-ar fi asigurat corespunzător și astfel a ajuns să lovească în plin, din spate, microbuzul în care se aflau 18 persoane. Atât șoferul de pe microbuz, cât și șoferul de pe auto-camion au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative.

Șapte copii au fost răniți în accident

În total, șapte copii și opt adulți au avut nevoie de îngriiri medicale de specialitate în urma acestui accident. Mai multe echipaje, atât de la SMURD, de la ambulanță, dar și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, au fost trimise la fața locului pentru a ajuta, fiind un număr mare de victime.

Primii care au ajuns la fața locului sunt doi pompieri de la ISU care nu se aflau în timpul serviciului, ci se deplasau spre locul de muncă. Aceștia au văzut ce s-a întâmplat și au oprit imediat pentru a acorda primul ajutor. A fost deschis și un dosar în acest caz, pentru vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Galaţi, după ce un microbuz a fost izbit de un TIR. 15 persoane, între care 7 copii au ajuns la spital