Antena Meniu Search
x

Curs valutar

ACCIDENT CUMPLIT în Mureş. Şase victime, după ce o maşină a intrat în plin într-un autobuz! O persoană este încarcerată, traficul este îngreunat pe DN15E

Şase persoane au fost rănite, între care una este încarcerată, în urma unei coliziuni între un autobuz şi un autoturism.

de Redactia Observator

la 04.05.2017 , 11:50

Şase persoane au fost rănite, între care una este încarcerată, în urma unei coliziuni între un autobuz şi un autoturism.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră pe DN15E Târgu Mureș — Satu Nou se desfășoară la această oră îngreunat, pe un fir alternativ, la km 6+900 de metri, în zona localității mureșene Voiniceni.

Din primele informaţii, se pare că autobuzul circula regulamentar. Autoturismul se deplasa din sens opus, a ieşit de pe bandă, şoferul pierzând controlul volanului şi ciocnindu-se cu autobuzul. 

Articolul continuă după reclamă

Cinci persoane din autobuz au fost rănite, şoferul maşinii rămânând încarcerat. 

Revenim cu detalii

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi reuşit să prindeţi fonduri în programul Casa Verde?
Observator » Evenimente » ACCIDENT CUMPLIT în Mureş. Şase victime, după ce o maşină a intrat în plin într-un autobuz! O persoană este încarcerată, traficul este îngreunat pe DN15E