Antena Meniu Search
x

Accident cumplit în Ungaria! O tânără de 21 ani din Oradea a murit, iar un alt orădean este în stare gravă

O tânără de 21 ani din Oradea a murit, iar un bărbat de 22 ani, tot din Oradea, e în stare gravă, în urma unui accident produs în Ungaria.

O tânără de 21 ani din Oradea a murit, iar un bărbat de 22 ani, tot din Oradea, este în stare gravă, în urma unui accident rutier produs în Ungaria, la sfârșitul săptămânii trecute.

Accidentul s-a petrecut, sâmbătă, pe drumul naţional 4, în apropriere de Törökszentmiklós, sâmbătă, în jurul orei 4.00, și au fost implicate patru maşini. Şoferul unui autoturism care se îndrepta spre Szolnok a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a lovit de alte trei maşini, scrie ebihoreanul.ro.

Patru persoane, între care şi cei doi orădeni, au ajuns la Spitalul Judeţean din Szolnok.

Potrivit şefului SMURD Bihor, Hadrian Borcea, tânăra orădeancă şi-a pierdut viaţa la scurt timp după ce a ajuns în spital, în timp ce şoferul autoturismului este în stare gravă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Szolnok.

La acelaşi spital se află şi cele 4 persoane care au supravieţuit unui alt accident produs tot sâmbătă, la 140 km de Budapesta şi provocat de şoferul unui microbuz care circula pe ruta Oradea-Budapesta şi care a încercat o depăşire în condiţii de vizibilitate redusă, intrând în coliziune frontală cu un autobuz.

"Este vorba despre două femei şi doi bărbaţi, pasageri în microbuz. Una dintre victime se află la Secţia de Terapie Intensivă, celelalte trei persoane sunt internate la Secţia de Traumatologie", a mai spus şeful SMURD Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Accident cumplit în Ungaria! O tânără de 21 ani din Oradea a murit, iar un alt orădean este în stare gravă