Antena Meniu Search
x

Noi detalii în cazul șoferului de TIR din Huşi, bănuit că ar fi criminal în serie. Soția bărbatului, o “vrãjitoare psihopatã”, era la curent cu crimele

Noi detalii ies la iveală în cazul lui Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR din Huşi bănuit a fi criminal în serie, după ce a ucis două femei în Germania și Austria

Noi detalii ies la iveală  în cazul lui Cătălin Ciolpan, șoferul de TIR din Huşi bănuit a fi criminal în serie, după ce a ucis două femei în Germania și Austria.

Ciolpan este judecat la tribunalul din Freiburg pentru uciderea Carolinei Gruber, o tânără în vârstă de 27 de ani, pe 6 noiembrie 2016. Tânăra a fost lovită cu sălbăticie în zona capului, în timp ce făcea jogging, într-o zonă viticolă, de lângă orașul Endingen, din sud-vestul Germaniei.

Anchetatorii au stabilit că după ce a lovit-o în cap cu o sticlă de suc, criminalul a târât-o în pădure, unde a dezbrăcat-o și, cu o agresivitate greu de închipuit, a abuzat-o sexual, inclusiv cu mâinile, ceea ce i-a provocat victimei leziuni deosebit de grave. Apoi a sugrumat-o, iar ca să fie sigur că a murit, acesta a lovit-o în cap cu o bară metalică.

Pe acelaşi subiect

Potrivit site-lui vremeanoua.ro, în cea de-a doua zi a procesului de la Freiburg, au depus mărturie sora vitregă a lui Cătălin Ciolpan și soțul acesteia, care este cetățean german, și care l-au găzduit pe șoferul din Huși.

Cei doi susțin că Livia Ciolpan, soția suspectului, era la curent cu crimele comise de acesta și că se folosea de aceste informații pentru “a-l avea la mânã” și pentru a-i lua banii. Adusă și ea în Germania, Livia se comporta urât cu Ciolpan, îl jignea și bătea copiii, a declarat sora inculpatului.

De asemenea, cumnatul a spus că Livia era o “vrăjitoare psihopată” și a povestit judecãtorului cã aceasta a încercat să îl seducã, ieșind aproape dezbrăcată din baia locuinței. 

"Nu sunt cuvinte pentru a o descrie. Nici Doru nu știa de ce a vrut ea să vinã în Germania, la el. Poate ca să îl controleze sau pentru a-i lua banii. Era ca o vrăjitoare, bătea copiii și urla mereu la Ciolpan. Se plângea că Doru e impotent", a declarat cumnatul lui Ciolpan.

În prezent, Livia este menajerã în casa unui om de afaceri din Huși și, deși a fost solicitatã să vină, să dea declaratii, aceasta a refuzat. “Nu o putem obliga”, a spus judecãtorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Noi detalii în cazul șoferului de TIR din Huşi, bănuit că ar fi criminal în serie. Soția bărbatului, o “vrãjitoare psihopatã”, era la curent cu crimele