Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit în Curtişoara. Şoferul unui buldoexcavator, beat criţă la volan, s-a izbit cu utilajul într-un TIR  

Accident cumplit pe drumul judeţean 546, în localitatea Curtişoara, din judeţul Olt. Deşi a consumat o cantitate enormă de alcool, şoferul unui buldoexcavator a condus fără reţinere la volan. 

de Redactia Observator

la 18.05.2024 , 08:59

La scurt timp, utilajul s-a izbit violent de un TIR. În urma impactului, primul vehicul s-a răsturnat în şanţ. Testarea cu aparatul etilotest a arătat că şoferul buldoexacavatorului avea o alcoolemie de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Copil, lovit mortal de un excavator

Vezi și

Vă reamintim că un băieţel de 11 ani din Teleorman a fost accidentat mortal de un bărbat care ar fi stat pe telefon în timp ce manevra un excavator. Medicii l-au resuscitat zeci de minute, iar în sprijin a fost trimis inclusiv un elicopter SMURD. Din nefericire, inima copilului a încetat să mai bată. Şoferul a fost reţinut în urmă cu puţin timp. 

Accidentul a avut loc la câteva sute de metri de casa micuţului de 11 ani, în satul Orbeasca de Sus, Teleorman. Băiatul se îndrepta spre şcoală când utilajul a ajuns în dreptul său. Şoferul ar fi fost atent la telefon şi nu l-a observat pe copil mergând pe marginea drumului, iar cupa excavatorului l-a lovit de la spate.  

În 2014, într-un sat din Giurgiu, un alt copil de şapte ani era lovit pe şosea de un excavator pentru că şoferul nu era atent. Iar în 2011, un copil de 12 ani din Bistriţa-Bârgăului a mers în curtea unei firme pentru a se juca într-o grămadă de lemne. Niciun muncitor nu l-a observat, iar şoferul unui utilaj l-a călcat când mergea în marşarier. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Accident cumplit în Curtişoara. Şoferul unui buldoexcavator, beat criţă la volan, s-a izbit cu utilajul într-un TIR