Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident cumplit la Adjud. Trei cai au fost izbiţi pe şosea de un autoturism. Doi au murit pe loc (video)

Accident cumplit la Adjud. Trei cai au fost izbiţi pe şosea de un autoturism. Doi au murit pe loc. Impactul a avut loc marţi seara, târziu, pe DN2.

de Redactia Observator

la 09.05.2018 , 08:41

Accident cumplit la Adjud. Trei cai au fost izbiţi pe şosea de un autoturism Accident cumplit la Adjud. Trei cai au fost izbiţi pe şosea de un autoturism. Doi au murit pe loc

Accident cumplit la Adjud. Trei cai au fost izbiţi pe şosea de un autoturism. Doi au murit pe loc. Impactul a avut loc marţi seara, târziu, pe DN2.

Un autoturism condus de un tânăr din Adjud a lovit trei cai care se aflau pe partea carosabilă. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Secției de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare, scrie jurnaldevrancea.ro. 

În urma coliziunii, şoferul a fost rănit ușor. Acesta a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la Spitalul din Adjud. Doi dintre cei trei cai loviți de autoturism au murit în urma impactului.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Accident cumplit la Adjud. Trei cai au fost izbiţi pe şosea de un autoturism. Doi au murit pe loc (video)