Antena Meniu Search
x

Foto Mașină făcută un morman de fiare la Pojogeni, în Gorj, după impactul cu un copac. O femeie a murit pe loc

Un grav accident de circulație s-a produs miercuri dimineață, pe raza localității Pojogeni din județul Gorj. O femeie a murit pe loc după ce mașina în care se afla s-a izbit cu putere de un copac de pe marginea drumului. Un bărbat se zbate între viață și moarte.

de Redactia Observator

la 18.08.2021, 10:43

"În această dimineață am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un grav accident de circulație produs pe rază localității Pojogeni, în care a fost implicat un autoturism care a lovit frontal un copac. La fața locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Jiu, precum și 2 echipaje din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că în urmă impactului au rezultat două victime (o femeie în vârstă de 58 de ani și un bărbat în vârstă de 61 de ani) care erau încarcerate. Colegii noștri au intervenit pentru extragerea victimelor din autovehicul. Ambele victime erau inconștiente", a anunțat ISU Gorj.

Accident la Pojogeni. O femeia a murit pe loc

"Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către echipajele de intervenție, medicul sosit la față locului a constatat decesul femeii. Bărbatul este în stare gravă și a fost preluat de către un echipaj din cadrul SAJ Gorj", au transmis cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Mașină făcută un morman de fiare la Pojogeni, în Gorj, după impactul cu un copac. O femeie a murit pe loc