Antena Meniu Search
x

Accident devastator în Teleorman. Momentul în care un polițist pe motocicletă este spulberat de o mașină care a virat brusc pe linia continuă

Un tânăr poliţist din Teleorman, aflat pe motocicletă a fost grav rănit seara trecută, după ce a fost lovit în plin de o maşină care a virat brusc pe linia continuă. Accidentul a avut loc pe o stradă din Alexandria, iar impactul devastator a fost filmat de o cameră de supraveghere. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 01.07.2024 , 13:39

Șoferul vinovat le-a spus agenților veniți să facă cercetările că nu l-ar fi observat pe motociclist. Decizia lui de a vira la stânga și de a tăia linia continuă pare, însă, inexplicabilă. Întreg incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zonă. Totul s-a întâmplat ieri seară, pe o stradă intens circulată din Alexandria.

Bărbatul de pe motocicletă este polițist la Inspectoratul din Teleorman. În imagini se observă că, în timp ce acesta intenționa să meargă înainte, un alt șofer face stânga, cel mai probabil fără să se asigure, și îl lovește în plin.

Impactul este unul violent, iar agentul de poliție este aruncat de pe motocicletă. La fața locului au ajuns echipajele ambulanței și ale Serviciului SMURD. Polițistul a fost dus la spital, în acest moment știm că este în stare stabilă, conștient. Va mai rămâne, o vreme, sub supravegherea medicilor.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Accident devastator în Teleorman. Momentul în care un polițist pe motocicletă este spulberat de o mașină care a virat brusc pe linia continuă