Antena Meniu Search
x

Foto Accident dezastruos pe o șosea din Galați. Un om a murit și cel puțin alți patru au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat

Accident grav pe DN 25, în județul Galați. Un bărbat și-a pierdut viața după ce microbuzul în care el și alți pasageri se aflau s-a răsturnat miercuri seară. Cel puțin alte patru persoane au fost rănite.  

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 19:09

Potrivit ISU Galaţi, accidentul produs pe DN 25 a fost anunţat prin apel la 112. Este vorba de un microbuz de transport persoane răsturnat pe DN 25 la intrarea în localitatea Tudor Vladimirescu.

O persoană a murit, mai multe au fost rănite

”Din cele 10 persoane de la bord, o victimă este decedată şi încarcerată, două persoane sunt preluate de ambulanţa SAJ Galaţi şi SMURD Galaţi, cu traumatisme şi contuzii minore, pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Galaţi. Alte două victime sunt în curs de evaluare de medicul de pe ambulanţa SMURD tip C. Restul persoanelor autoevacuate sunt conştiente”, a transmis sursa citată.

La accident s-au deplasat o autospecială de stingere de la Iveşti, o descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi o ATPVM. de la Detaşamentele de Pompieri Galaţi şi Tecuci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Accident dezastruos pe o șosea din Galați. Un om a murit și cel puțin alți patru au fost răniți, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat