Antena Meniu Search
x

Un șofer de 36 ani a intrat pe contrasens și a lovit un cap de pod, pe DN7, în Sibiu. 2 fete și 2 bărbați au ajuns la spital

Patru persoane, între care două fete de 10 şi 15 ani, au ajuns la spital, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, pe DN 7, în judeţul Sibiu.

Patru persoane, între care două fete de 10 şi 15 ani, au ajuns la spital, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a lovit un cap de pod, pe DN 7, în localitatea Lazaret, judeţul Sibiu.

Potrivit primelor infomații, un şofer de 36 ani, din Olt, a pierdut controlul direcţiei, pe fondul vitezei neadaptate, în timp ce conducea spre Sibiu, a ajuns pe contrasens unde a lovit o glisieră metalică şi un cap de pod, ricoşând apoi pe banda 1 a sensului său de mers.

Un șofer de 36 ani a intrat pe contrasens și a lovit un cap de pod, pe DN7, în Sibiu

În urma accidentului, șoferul, un pasager în vârstă de 41 de ani şi două fete, de 10 şi 15 ani, toţi din Olt, au fost transportaţi la spital, cu fracturi sau trumatisme minore.

La accident au intervenit trei echipaje SMURD.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Un șofer de 36 ani a intrat pe contrasens și a lovit un cap de pod, pe DN7, în Sibiu. 2 fete și 2 bărbați au ajuns la spital