Antena Meniu Search
x

Impact devastator după ce şoferul unei dubiţe ar fi adormit la volan! Un tânăr a murit pe loc, iar alţi doi bărbaţi au rămas încarceraţi (Foto, Video)

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, în această dimineaţă, în urma unui grav accident rutier produs pe drumul dintre localităţile Negreni şi Coloneşti.

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, în această dimineaţă, în urma unui grav accident rutier produs pe drumul dintre localităţile Negreni şi Coloneşti.

Nenorocirea s-a petrecut pe drumul european 574, în judeţul Dolj, între localităţile Negreni şi Coloneşti, acolo unde tânărul de 27 de ani, aflat la volanul unei dubiţe, ar fi adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens.

Pe contrasens, dubiţa a fost efectiv spulberată de un TIR, iar şoferul de 27 de ani şi alţi doi bărbaţi aflaţi cu el în maşină au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare de la Stația de Scornicești și mai multe echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Pe acelaşi subiect
Un tanar a murit, iar doi barbati au ajuns in stare grava la spital in urma accidentului din Dolj

În momentul sosirii echipajelor, cei trei bărbați aflați în autoutilitară au fost găsiți încarcerați.

"Pentru extragerea celor doi pasageri, pompierii de la descarcerare au îndepărtat mai multe elemente de caroserie, autoutilitara fiind grav avariată în urma impactului. Cei doi bărbați, unul în vârstă de 37 de ani și celălalt în vârstă de 55 de ani, ambii din localitatea Ciupercenii Noi, au fost transportați la UPU Slatina, politraumatizați", se arată într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Impact devastator după ce şoferul unei dubiţe ar fi adormit la volan! Un tânăr a murit pe loc, iar alţi doi bărbaţi au rămas încarceraţi (Foto, Video)