Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident groaznic în Ferentari. O femeie a fost călcată de un camion (Video)

Accident groaznic, astăzi, în cartierul Ferentari din Bucureşti, după ce o femeie a fost călcată de un camion în timp ce traversa strada.

de Alin Tarnovschi

la 17.12.2018 , 13:59

Accident grav în Ferentari. O femeie a fost călcată de un camion Accident grav în Ferentari. O femeie a fost călcată de un camion - Observator

Accident groaznic, astăzi, în cartierul Ferentari din Bucureşti, după ce o femeie a fost călcată de un camion în timp ce traversa strada.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 12.30, pe Prelungirea Ferentari, în zona intersecţiei cu strada Erou Toma Constantin.

Femeia în vârstă de aproximativ 40 de ani încerca să traverseze strada în momentul în care a fost lovită de un camion condus de un şofer care nu a observat-o la timp.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Accidentul s-a produs în zona unei treceri de pietoni, însă ancheta poliţiştilor rutieri va stabili dacă femeia se afla pe trecere sau traversa prin loc nepermis.

Potrivit martorilor, trecerea de pietoni din respectiva zonă reprezintă o problemă pentru că marcajul nu este vizibil decât pe un singur sens.

În urma impactului deosebit de violent, femeia a murit pe loc.

Oamenii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, însă medicii SMURD sosiţi la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia, şoferul camionului fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Accident groaznic în Ferentari. O femeie a fost călcată de un camion (Video)