Antena Meniu Search
x

Accident mortal pe o şosea din Galaţi. Un biciclist a murit strivit de remorca unei maşini

Accident fatal pe o şosea din Galaţi. Un biciclist a murit strivit de remorca unei maşini care s-a răsturnat după ce l-a lovit pe bărbatul aflat pe două roţi.

Biciclist strivit de remorca unei maşini la Galaţi
Un biciclist a murit strivit de remorca unei maşini care l-a lovit, pe o şosea din Galaţi - Stiridegalati.ro

Accident mortal pe o şosea din Galaţi. Un biciclist a murit strivit de remorca unei maşini care s-a răsturnat după ce l-a lovit pe bărbatul aflat pe două roţi.

Un bărbat aflat pe bicicletă a murit pe DE 581, în zona localităţii Priponeşti, după ce a fost lovit de un autoturism cu remorcă. În accident au fost răniţi şi şoferul, dar şi un pasager.

'Un biciclist de 67 ani, care circula pe partea carosabilă pe DE 581, în comuna Priponeşti, a vrut să schimbe direcţia de mers spre stânga, nu s-a asigurat şi a fost acroşat de un autoturism cu remorcă, autoturism care circula din spate, condus de un bărbat de 30 de ani. Şoferul a pierdut controlul volanului, a lovit biciclistul, maşina a ieşit de pe partea carosabilă. Mai apoi, remorca s-a răsturnat peste biciclist. Şoferul nu avea alcoolemie. Din autoturism au fost răniţi şoferul şi un pasager. Au fost transportaţi la spital, cu răni uşoare. În cele din urmă, s-a declarat decesul biciclistului', a declarat Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Accident mortal pe o şosea din Galaţi. Un biciclist a murit strivit de remorca unei maşini