Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Galaţi a băgat un copil în spital, după ce s-a urcat la volan fără permis şi s-a înfipt într-un cap de pod

Un tânăr din judeţul Galaţi a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Un tânăr din Galaţi a băgat un copil în spital, după ce s-a urcat la volan fără permis şi s-a înfipt într-un cap de pod

Un tânăr din judeţul Galaţi a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă, după ce a condus un autoturism fără a avea permis şi a provocat un accident rutier.

Potrivit sursei citate, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 251. Autorităţile au constatat că tânărul de 24 ani din comuna Pechea a condus un autoturism în localitate şi, din cauza vitezei, a pierdut controlul vehiculului în curbă, intrând într-un cap de pod.

În urma impactului, pasagerul aflat pe locul din dreapta faţă, un minor de 16 ani, din comuna Pechea, a fost rănit, fiind transportat la spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă. 

Sursa: Agerpres

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Galaţi a băgat un copil în spital, după ce s-a urcat la volan fără permis şi s-a înfipt într-un cap de pod