Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav la Bolintin, un autoturism a lovit un microbuz. 8 victime, 6 transportate la spital

ISU Giurgiu informează că un accident rutier s-a produs în localitatea Bolintin Deal, str. Ithaka, între un autoturism și un microbuz, acesta din urmă răsturnându-se. În urma impactului au rezultat 8 victime.

de Redactia Observator

la 16.11.2018 , 21:49

- ISU Giurgiu

ISU Giurgiu informează că un accident rutier s-a produs în localitatea Bolintin Deal, str. Ithaka, între un autoturism și un microbuz, acesta din urmă răsturnându-se.

În urma impactului au rezultat 8 victime.

Dintre acestea 6 au necesitat ingrijiri medicale si transport la spital, celelalte doua refuzand acordarea primului ajutor medical. Toate cele 6 victime au fost transportate la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti

Articolul continuă după reclamă

La locul interventiei au fost mobilizate forte si mijloace atat din cadrul ISU Giurgiu, cat si ISU Bucuresti-Ilfov, precum si SAJ Giurgiu si SAB-IF, in total 6 ambulante si 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma dotate cu modul de descarcerare din cadrul Detasamentului de pompieri Bolintin Deal.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Accident grav la Bolintin, un autoturism a lovit un microbuz. 8 victime, 6 transportate la spital