Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Accident grav, cu 16 răniţi, după ce un microbuz şi o maşină s-au ciocnit pe o şosea din Mureş

Accident cu 16 răniţi, în Mureş. Persoanele cu pricina au fost implicate într-un accident rutier, fiind rănite după ce un microbuz şi o maşină s-au ciocnit pe şosea, în localitatea Band.

de Redactia Observator

la 08.09.2023 , 15:58

Accident cu 12 răniţi, în Mureş Accident cu 12 răniţi, în Mureş - Punctul.ro

Un număr de 16 persoane au fost rănite, vineri după-amiază, într-un accident rutier produs în judeţul Mureş, în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. Accidentul s-a produs în localitatea Band.

Accident cu 16 răniţi, în Mureş

"În urma impactului au rezultat 12 victime care sunt evaluate de către echipajele medicale, dintre acestea: 1 este cod roșu, 1 cod galben și 10 cod verde", a informat iniţial ISU Mureș.Ulterior, ISU Mureș a actualizat numărul persoanelor rănite, precizând că sunt 16 victime, "dintre care 1 cod roșu, 1 cod galben și 14 cod verde. Victimele de cod roșu, galben și un minor cod verde sunt transportate la UPU Târgu Mureș cu o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș".

Articolul continuă după reclamă

La fața locului intervin o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe transport personal și victime multiple.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident grav, cu 16 răniţi, după ce un microbuz şi o maşină s-au ciocnit pe o şosea din Mureş