Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accident grav cu 12 răniți, în Constanța. Un microbuz și un TIR s-au ciocnit violent: Planul Roșu de intervenție, activat

Accident grav în Constanța. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie după producerea unui accident rutier între un microbuz şi un autotren, până în prezent fiind înregistrate 12 victime.

de Redactia Observator

la 19.08.2024 , 15:58

UPDATE. În total, s-au înregistrat 12 victime conștiente (11 microbuz și 1 șofer tir), preluate și transportate la spital. De asemenea, a decolat și elicopterul smurd cu o pacientă de sex feminin, intubată, stabilă hemodinamic. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, luni, la un accident rutier pe podul de la Cumpăna, între un microbuz şi un autotren.

Autorităţile au activat Planul Roşu. Reprezentanţii ISU Dobrogea au precizat că până în prezent sunt 14 victime în urma accidentului rutier. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat în afara părţii carosabile la o diferenţă de nivel de aproximativ 4 m.

Vezi și

S-a activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Constanţa

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea eficientă a evenimentului şi suplimentarea resurselor medicale, s-a activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Constanţa.

La faţa locului au fost alocate 2 maşini de stingere, 1 echipaj de descarcerare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă,  2 ambulanţe SMURD, 1 Spital Mobil, 6 ambulanţe SAJ şi 1 elicopter SMURD.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Accident grav cu 12 răniți, în Constanța. Un microbuz și un TIR s-au ciocnit violent: Planul Roșu de intervenție, activat