Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav cu 3 mașini implicate, în Giurgiu. O fetiță de 10 ani și alți doi bărbați au rămas încarcerați

O fetiţă în vârstă de zece ani şi doi bărbaţi cu vârste de 42, respectiv, 46 de ani au rămas blocaţi în maşini şi au fost descarceraţi de pompierii giurgiuveni şi transportaţi la spital în urma unui accident produs joi, în municipiul Giurgiu, între trei autoturisme.

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 15:27

"ISU Giurgiu a fost solicitat în urmă cu puţin timp să intervină pe şoseaua Bălănoaiei din municipiul Giurgiu în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme, unul dintre acestea fiind staţionat. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu cu o autospecială de stingere şi o descarcerare, trei ambulanţe SAJ şi Poliţia.

Unul dintre conducătorii auto, în vârstă de 42 de ani, a fost găsit blocat în autoturism fiind ajutat de echipele de descarcerare de la pompieri să iasă. Şi o fetiţă, în vârstă de 10 ani, pasageră în acelaşi autoturism a avut nevoie de îngrijiri medicale. La fel şi şoferul celei de-a doua maşini, un bărbat, în vârstă de 46 de ani. Toate persoanele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Giurgiu", se arată într-un comunicat de presă, emis joi, de ISU Giurgiu.

Pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor şi au acţionat pentru sablarea părţii carosabile. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Accident grav cu 3 mașini implicate, în Giurgiu. O fetiță de 10 ani și alți doi bărbați au rămas încarcerați