Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident grav cu 5 răniţi în Bistriţa-Năsăud: doi bărbaţi au fost descarceraţi. Traficul, blocat pe ambele sensuri

Cinci persoane au fost rănite într-un accident produs, luni după-amiază, pe DN 17C, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce două autoturisme s-au ciocnit. Doi bărbaţi au avut nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare, iar un alt adult şi doi copii au fost găsiţi în afara maşinii, conştienţi. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

de Redactia Observator

la 30.09.2024 , 16:40

Accidentul s-a produs pe DN 17C, în localitatea Dumitra din judeţul Bistriţa-Năsăud. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau cinci persoane. Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, două dintre victime au fost găsite încarcerate, dar conştiente, iar celelalte trei - doi copii şi un adult - în afara autoturismului, conştiente.

”Cei doi bărbaţi rămaşi încarceraţi au fost extraşi de către echipajele de descarcerare şi predaţi conştienţi echipajelor medicale. Victimele încarcerate prezentau multiple traumatisme, au fost extrase de către pompieri care au fost nevoiţi să îndepărteze mai multe elemente de caroserie”, a precizat sursa citată.

Toate cele cinci victime primesc îngrijiri medicale la locul accidentului rutier şi vor fi transportate la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers şi se estimează că va fi reluată în jurul orei 16:30, a informat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Accident grav cu 5 răniţi în Bistriţa-Năsăud: doi bărbaţi au fost descarceraţi. Traficul, blocat pe ambele sensuri