Antena Meniu Search
x

Accident grav cu nouă victime în judeţul Iaşi. O persoană a murit, iar printre răniţi se află şi trei copii

O persoană a murit, iar alte opt, dintre care trei copii, au fost grav rănite după ce maşinile în care se aflau au fost implicate, luni seara, într-un accident rutier pe DN 28, la Leţcani, în apropiere de municipiul Iaşi.

de Redactia Observator

la 01.08.2022, 22:03

Accident grav cu nouă victime în judeţul Iaşi.
Accident grav cu nouă victime în judeţul Iaşi. - Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţe (ISU) Iaşi, în timpul accidentului rutier două maşini au ieşit în decor, probabil în urma unei coliziuni, iar în una dintre ele se aflau şapte persoane, printre care şi trei copii. În cel de-al doilea autoturism implicat în accident se aflau două persoane.

"Sunt doi adulţi conştienţi cu politraumatisme, care au fost preluaţi de către echipajele SAJ, iar cel de-al treilea adult are şi el politraumatisme şi a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă. Victima încarcerată, un adult, a fost găsită incoştientă. A fost descarcerată. Nu a răspuns manevrelor de resuscitare cardio-pulmonară. S-a declarat decesul. Echipajele poliţiei rutiere sosite la locul evenimentului rutier vor stabili cauza producerii accidentului rutier", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa.

Coordonatorul SMURD Iaşi, dr Diana Cimpoeşu, a declarat, potrivit Agerpres, că toţi cei trei copii răniţi au fost duşi, cu autospeciala de transport victime multiple, la UPU de la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sf. Maria".

La locul accidentului s-au deplasat din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi două autospeciale de intervenţie cu module de descarcerare, un echipaj pentru transport victime multiple şi trei echipaje de la SAJ. Suplimentar a fost trimis şi un echipaj de prim ajutor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident grav cu nouă victime în judeţul Iaşi. O persoană a murit, iar printre răniţi se află şi trei copii