Antena Meniu Search
x

Accident grav, cu un mort şi 4 răniţi, provocat de fiul de 16 ani al primarului din Liebling

O maşină în care se aflau cinci minori s-a răsturnat, noaptea trecută, pe marginea unei şosele din judeţul Timiş. Unul dintre adolescenţi a murit în accident, iar ceilalţi patru - inclusiv şoferul în vârstă de 16 ani - au fost răniţi. Tânărul aflat la volan, care nu deţine permis de conducere, a fost identificat drept fiul primarului din comuna Liebling. Tatăl acestuia, Ioan Gheorghe Munteanu, nu a comentat momentan incidentul.

de Redactia Observator

la 20.11.2021, 12:12

Ambulanţă SMURD cu girofarul pornit, la locul accidentului
O maşină în care se aflau cinci minori s-a răsturnat, noaptea trecută, în judeţul Timiş - Observator (scop ilustrativ)

Mai mulţi minori au fost implicaţi într-un accident rutier, noaptea trecută, în judeţul Timiş. Unul dintre pasageri a murit, iar patru adolescenţi au ajuns, răniţi, la spital, după ce maşina s-a răsturnat pe marginea drumului. La volanul autoturismului se afla un tânăr de 16 ani, fără permis de conducere, iar potrivit primelor informaţii este vorba despre fiul lui Ioan Gheorghe Munteanu, primarul din Liebling. A fost deschis un dosar penal, iar cazul va fi investigat pentru a stabili ce s-a petrecut.

Şoferul în vârstă de 16 ani s-a răsturnat cu maşina. Un pasager a murit în accident

"Un tânăr în vârstă de 16 ani a condus un autoturism dinspre localitatea Folea înspre Tormac, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul unui tânăr în vârstă de 16 ani, pasager în autoturism și rănirea a patru tineri, respectiv a șoferului și a încă trei tineri, doi de 15 și unul de 16 ani", a declarat Lexandra Petrovici, reprezentant IPJ Timiş. "Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date de către polițiști, a rezultat faptul că șoferul autoturismului nu posedă permis de conducere. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis".

Contactat de reporterii Observator, Ioan Gheorghe Munteanu, primarul din Liebling, a spus că îşi rezervă dreptul la tăcere şi nu poate vorbi despre subiect în acest moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Accident grav, cu un mort şi 4 răniţi, provocat de fiul de 16 ani al primarului din Liebling