Antena Meniu Search
x

Video Accident grav de muncă la Rafinăria Petromidia. Bărbat mort şi femeie în stare gravă, după ce au căzut într-un bazin cu azot, adânc de 15 metri

Operaţiune de salvare de proporţii la Năvodari. Doi angajaţi de la Rafinăria Petromidia au căzut într-un rezervor de azot. Zeci de pompieri, un elicopter şi mai multe ambulanţe au fost trimise în ajutor.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 13.05.2023, 19:32

Vezi și

Cei doi muncitori au fost scoşi din bazinul cu azot, adânc de 15 metri, la scurtă vreme după apelul la 112. Amândoi au fost scoţi inconştienţi, prin urmare s-au aplicat manevrele de resuscitare. Este vorba despre o cercetare în desfăşurare la Petromidia, având în vedere că este vorba despre un accident de muncă şi, implicit, de un dosar penal. 

Accident grav de muncă la Rafinăria Petromidia. Bărbatul nu a mai putut fi salvat

Una dintre cele două victime de la Rafinăria Petromidia a murit, sâmbătă, din cauza rănilor suferite. Cealaltă a fost dusă la spital în stare de inconștiență. Potrivit Ambulanței Constanța, a fost declarat decesul unui bărbat, rănit după ce a căzut în bazinul cu azot la Rafinăria Petromidia din Năvodari.

A doua victimă, o femeie, a fost dusă la spital în stare de inconștiență.

"Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare'', a transmis Poliția Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Accident grav de muncă la Rafinăria Petromidia. Bărbat mort şi femeie în stare gravă, după ce au căzut într-un bazin cu azot, adânc de 15 metri