Antena Meniu Search
x

Accident grav pe E85, în judeţul Buzău. Patru autoturisme s-au ciocnit violent

Grav accident, seara trecută, pe Drumul European 85, în judeţul Buzău. Doi copii, în vârstă de 3 şi de 5 ani, dar şi părinţii lor au ajuns la spital, după ce patru autoturisme s-au ciocnit violent. Maşina în care se afla familia s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit cu roţile în sus.

Vezi și

Grav accident, seara trecută, pe Drumul European 85, în judeţul Buzău. Doi copii, în vârstă de 3 şi de 5 ani, dar şi părinţii lor au ajuns la spital, după ce patru autoturisme s-au ciocnit violent. Maşina în care se afla familia s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit cu roţile în sus. Carambolul s-a produs după ce unul dintre şoferi, un tânăr de 28 de ani, nu ar fi acordat prioritate la ieşirea dintr-o benzinărie.

Puţin după lăsarea întunericului, un apel la 112 anunţa un carambol în care au fost implicate patru autoturisme pe şoseaua renumită pentru bilanţul negru al accidentelor rutiere. În localitatea Mărăcineni, un şofer de 28 de ani ar fi ieşit dintr-o benzinărie fără să acorde prioritate.

O manevră periculoasă, în urma căreia şoferul unui autoturism care circula regulamentar dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat nu a mai putut evita impactul. Maşina sa a fost acroşată şi proiectată într-o alta, care circula pe contrasens, iar apoi într-un al patrulea vehicul parcat.

În maşina răsturnată se afla o familie întreagă, părinţii şi cei doi copii de 3, respectiv 5 ani. Cu toţii au fost preluaţi de echipajele de ambulanţă, din fericire, în stare stabilă.

Din celelalte trei maşini implicate nimeni nu a fost rănit. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Pe durata cercetărilor, traficul pe E85 a fost blocat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav pe E85, în judeţul Buzău. Patru autoturisme s-au ciocnit violent