Antena Meniu Search
x

Accident grav între Galaţi şi Tecuci. Un om a murit, sunt alte patru victime rănite

Cinci persoane au fost rănite, între care două grav, în urma unui accident grav care a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 25.

UPDATE: Un om a murit în accidentul de pe DN 25, echipajele medicale încercând să îl resusciteze în zadar. Poliţia a deschis dosar penal şi, de asemenea administratorul drumului DN 25, CNADR, a primit o amend[ de 14.500 lei pentru condiţii proaste de trafic.

Cinci persoane au fost rănite, între care două grav, în urma unui accident grav care a avut loc, marţi după-amiază, pe DN 25, în apropierea localităţii gălăţene Tudor Vladimirescu. Traficul rutier este blocat între Galaţi şi Tecuci, dar şoferii ocolosesc prin câmp zona accidentului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că un număr de cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc pe DN 25, în apropierea localităţii Tudor Vladimirescu.

"Sunt cinci victime: una în stop cardio-respirator, una în comă, iar alte trei sunt cooperante", a spus Chiriţă.

Pe acelaşi subiect

Deocamdată nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs accidentul, însă martorii povestesc că şoseaua este alunecoasă.

Traficul pe DN 25 este blocat la această oră, însă şoferii ocolesc prin câmp zona accidentului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Accident grav între Galaţi şi Tecuci. Un om a murit, sunt alte patru victime rănite