Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Capitală, lângă Plaza. Patru răniţi, după ce două maşini şi o ambulanţă aflată în misiune s-au ciocnit violent

Un accident grav s-a petrecut în Capitală. Două maşini şi o ambulanţă s-au ciocnit violent în intersecţia dintre Bulevardul Timişoara şi strada Braşov. În urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Ambulanţa s-a răsturnat în urma impactului, iar calea de rulare a tramvaielor a fost blocată, pe strada Braşov, în ambele sensuri.

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 15:20

Vezi și

Un accident rutier grav s-a produs, marţi, în municipiul Bucureşti, la intersecţia dintre Bulevardul Timişoara şi strada Braşov, lângă mall-ul Plaza. Au fost implicate două maşini şi o ambulanţă SABIF, care s-a răsturnat pe o parte.

Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Universitar

"Din accident a rezultat rănirea uşoară, din primele date, a unui număr de 4 persoane, soferul ambulantei, o conducătoare auto şi 2 pasageri din auto", au transmis oficialii Brigăzii Rutiere a Capitalei. Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Universitar. 

Au fost testaţi cu aparatul etilotest conducatorul ambulanţei şi unul dintre conducătorii auto, rezultatele fiind 0. Calea de rulare a tramvaielor pe Str. Braşov a fost blocată pe ambele sensuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Accident grav în Capitală, lângă Plaza. Patru răniţi, după ce două maşini şi o ambulanţă aflată în misiune s-au ciocnit violent