Antena Meniu Search
x

Video Accident grav în Capitală: O ambulanţă cu pacient s-a răsturnat, după ce a fost izbită puternic de un şofer care nu ar fi auzit sirena

Clipe de coşmar pe străzile Capitalei. O ambulanţă care transporta un pacient s-a răsturnat, în zona Unirii, după ce ar fi fost izbită puternic din lateral. Atât personalul ambulanţei, cât şi pacientul au fost evaluaţi la faţa locului. 

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 12:42

Vezi și

Ambulanţa a fost lovită de un şofer care a declarat că nu a văzut salvarea venind şi nu a auzit nici semnalele sonore, iar în momentul în care a frânat a fost prea târziu pentru a mai evita impactul. 

"Circulam, aveam verde, nu am văzut ambulanţa de unde a venit, nu am auzit sirena, pe banda doi era oprită o maşină mare, când am văzut salvarea era deja prea târziu, frânasem şi am lovit-o în dreapta spate", a explicat şoferul care a provocat accidentul.

Traficul către Pasajul Unirii este blocat

"În jurul orei 11:25, conducătorul unei ambulanţe SABIF care se deplasa pe Bd. Dimitrie Cantemir către pasaj Unirii, având în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, la intersecţia cu Bd. Mărăşeşti, a intrat în coliziune cu un autovehicul. În urma impactului, ambulanţa s-a răsturnat pe lateral", anunţă Brigada de Poliţie Rutieră, precizând că traficul către Pasajul Unirii este blocat. În ambulanţă se afla un pacient care a fost preluat de o altă ambulanţă.

Ştire în curs de actualizare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Accident grav în Capitală: O ambulanţă cu pacient s-a răsturnat, după ce a fost izbită puternic de un şofer care nu ar fi auzit sirena