Antena Meniu Search
x

Accident grav în care a fost implicată și o femeie însărcinată, pe DN 1A, la Cheia. 4 victime au fost transportate de urgență la spital

Patru persoane, între care o femeie însărcinată, au fost rănite într-un accident rutier care s-a produs, duminică, pe DN 1A, la Cheia. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova precizează că în eveniment au fost implicate două autoturisme şi un autotren în care se aflau 8 persoane. "Printre victime se află şi o femeie gravidă. În urma evaluării medicale, 4 persoane sunt transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare", arată ISU.

de Adrian Popovici

la 13.08.2023, 16:48

Pompierii militari prahoveni au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical și asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor ca urmare a producerii unui accident rutier, în com. Măneciu,  sat Cheia, DN 1A. În eveniment au fost implicate două autoturisme și un autotren în care se aflau 8 persoane.

Din primele informații, 3 persoane necesita îngrijiri medicale. Printre persoanele care au fost implicate în acest accident auto se numără și o femeie gravidă. În urma evaluării medicale 4 persoaneau fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Accident grav în care a fost implicată și o femeie însărcinată, pe DN 1A, la Cheia. 4 victime au fost transportate de urgență la spital